What i got for my birthday!

BESTE

Vorige week dinsdag was mijn verjaardag en werd ik 20 jaar. Geen tiener meer! Ik ben aardig verwend weer en ik vind het altijd leuk om te zien wat anderen voor hun verjaardag gekregen hebben, dus leek het me wel leuk om het ook te laten zien. Ik ben echt onwijs verwend en overal super blij mee!

goedtas

Mijn opa en oma waren helemaal samen naar de stad gegaan om iets voor mij te shoppen. Echt onwijs lief, want normaal krijg ik altijd een cadeaubon, wat ik ook altijd heel leuk vind hoor! Ze kochten deze tas met franjes voor me! Ik vind hem echt onwijs leuk. Er zaten ook nog wat kleine dingetjes in zoals ; een pyjamabroek, nagellak en chocolade.

goedd

Door mijn ouders ben ik echt super veel verwend. Eerst kreeg ik Real Techniques de core collection die ik echt al heel erg lang wilde! Ik gebruikte altijd kwasten van E.L.F, Essence en Catrice en ik wilde zo graag een keer echt goede kwasten. Ik heb ze al gebruikt en ze zijn echt super fijn! Ik kreeg ook nog het boek ‘14000 things to be happy about’. In dit boek staan 14000 kleine dingen om blij om te zien. Echt een onwijs schattig idee. Als je een keer niet zo blij bent, pak je het boek en lees je even een bladzijde.

pizap.com14470646631831

Toen kreeg ik de Harry Potter set met illustraties die gemaakt zijn door houthakker artist Andrew Davidson. Ik vind de illustraties zo mooi! Hij stond al een lange tijd op mijn wishlist. Ik heb namelijk alleen de eerste 2 Harry Potter boeken ooit gelezen in het Nederlands, maar ik ben nooit doorgegaan. Ik ben al begonnen in het eerst boek en het is zo leuk!

goed2

Dan nu het laatste cadeau dat ik vond mijn ouders kreeg. Just dance 2016! Ik had echt niet verwacht dat ik de nieuwe just dance zou krijgen, omdat hij aardig prijzig is. Vorig jaar kreeg ik die van 2015 en speel ik best vaak! Ik vind het zo onwijs leuk spel en op deze staan echt heel veel leuke nummers. Een goede work out is het trouwens ook.

goedbroengerum

Van mijn broer en zijn vriendin kreeg ik 2 boeken, een tasje waar precies een boek in past en heerlijke chocolade van Leonidas. Aristotle and Dante discover the secrets of the universe wilde ik al lezen toen ik net begon met het lezen van Engelse boeken. Ik hoorde er namelijk heel veel goeds over en het boek heeft ook heel veel prijzen gewonnen. Deze editie is trouwens echt heel erg flexibel, mijn favoriete soort kaften! Ook vind ik de kaft onwijs mooi. Ook kreeg ik ‘let is snow’, een boek met 3 kerstverhalen geschreven door John Green, Maureen Johnson en Lauren Myracle. Ik wil heel graag rond de kerst een kerstboek lezen en deze is heel erg populair! Ik ben er heel erg benieuwd naar. Het tasje is trouwens heel handig. Ik ben namelijk altijd bang dat als ik een boek los in een tas doe hij beschadigd raak en als je het boek dan eerst in dit tasje doet blijft je boek een stuk mooier! De chocolade was trouwens heerlijk!

besteee

Van mijn oom en tante had ik ook nog geld gekregen en op mijn verlanglijstje stond nog een krultang van 25 mm en toen heb ik van dat geld gelijk deze krultang gekocht! Eigenlijk ook nog een soort verjaardagscadeau. Het is de Remington pro soft curl. Ik heb hem al even uitgeprobeerd en hij is echt heel fijn! Moet er wel nog een beetje mee oefenen en ik heb mijn korte haar nog nooit echt gekruld ooit. Ik wil mijn haar trouwens weer laten groeien en ik vind het dan wel leuk om het weer een te krullen, maar mijn grote krultang was echt te groot. Nu kan ik met deze krultang spelen!
11 Comments

  1. Ik klikte op je blog omdat ik je reactie ergens zag en ik dacht: Hmmm what i got for my birthday? Ben benieuwd! Aangezien ik eind november ook jarig ben en op het moment supreme nooit weet wat ik moet vragen toch maar even inspiratie op doen 😉 Leuke cadeaus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *