What would you buy Tag

whattag

Ik zag deze tag bij andere blogs en ik wilde graag een artikel schrijven over beauty. In deze tag vertel ik mijn favoriete make up producten. Elise Joanne van elisejoanne.nl heeft deze tag verzonnen, dus alle credits gaan naar haar.

Foundation 

Rimmel BB cream. Vroeger gebruikte ik nog wel eens foundations, maar heel vaak was toch de kleur te donker en vond ik het er te onnatuurlijk uit zien. Toen de BB creams populair werden was ik ook razend enthousiast. Ik heb een paar BB creams uitgeprobeerd, maar tot nu toe vind ik die van Rimmel het beste.

Blush 

whatagg

M.A.C Dainty. Blush is denk ik wel mijn favoriete make up product. Ik heb in mijn stash ook de meeste bushes dan welk ander product. Dainty is een kleur die overal bij past, daarom gebruik ik deze ook het meest.

Highlighter 

IMG_4755

M.A.C Mineralize Skinfinish Soft & Gentle. Als ik eerlijk moet zijn is dit mijn enige echte highlighter. Ik kreeg deze laatst voor mijn verjaardag en hij is echt zo prachtig!

Bronzer 

IMG_4758

E.L.F Blushbrush en een bronzer van Rimmel in Sun Light 021.

Wenkbrauwen 

Ik gebruik alleen een simpel wenkbrauwborsteltje en wenkbrauwgel van ELF voor mijn wenkbrauwen.

Oogschaduw 

IMG_4779

Maybelinne Colour Tattoo in oh and on the bronze. Dit product werkt zo fijn! Ik gebruik gewoon mijn vinger voor het aanbrengen. Door deze mooie brons kleur lijken mijn ogen groener.

Eyeliner 

IMG_4770

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner. Deze kreeg ik ook laatst voor mijn verjaardag. Deze blijft goed zitten, is mooi zwart en deze eyeliner is zacht, waardoor het er ook weer makkelijk afgaat.

Mascara 

Essence Glamour Doll. Deze mascara is de enige mascara die ik een paar keer opnieuw heb gekocht. Dat zegt denk ik wel iets. Hij separeert je wimpers heel erg goed en geeft ook volume. Precies wat ik zoek in een mascara!

Lippenstift

IMG_4786

Essence Natural Beauty. Alle lipsticks van Essence vind ik fijn, maar deze kleur is echt heel mooi en past overal bij!

Lipgloss 

Ik draag eigenlijk geen lipgloss. Ik vind lipgloss veel te plakkerig en vind het ook te veel glanzen.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *