Wii games wishlist – o.a Super Mario

Mario

Ik heb denk ik al bijna 10 jaar een wii, maar de enige spellen die ik er op speel zijn Wii sports, Wii sports resort en Just dance. Vooral Just Dance speel ik vaak! Dat is echt mijn work out. Nu ging ik mij even verdiepen in welke wii games er allemaal zijn. Toen ontdekte ik allemaal leuke spellen! Zo scoorde ik op marktplaats Zelda Twilight princess voor maar een tientje en ik ben gelijk verslaafd! Ik heb gelijk een paar spellen op mijn verlanglijstje gezet en vandaag vertel ik jullie welke er bovenop mijn lijstje staan.

Super Mario galaxy

Volgens mij heb ik Mario spellen wel eens gespeeld bij mijn nicht vroeger op de wii. Ik ging kijken naar de beste games voor de Wii en heel vaak staat Super Mario Galaxy dan bovenaan. Het lijkt me zo leuk om deze classic game weer eens te spelen. Ook ziet alles er zo leuk uit! Het leuke is dat er ook een Super Mario Galaxy 2 is!

New super Mario bros

Dit is natuurlijk de echt Mario klassieker! Ik vind zelf 2D games niet zo heel erg leuk, maar deze moet je natuurlijk gewoon hebben. Het leuke van dit spel is dat je het met meerdere mensen kunt spelen. Het valt me namelijk vies tegen hoe weinig games een multiplayer functie hebben!

Zelda skyward sword

Nu ik Zelda twilight princess aan het spelen ben kriebelt het om ook Skyward sword te kopen. Ik houd me in en wil eerst Twilight princess uitspelen voordat ik Skyward sword koop. Twilight princess was eigenlijk ontworpen voor de gamecube. Skyward sword is wel echt ontworpen voor de Wii, waardoor de wiimotion veel beter gebruikt wordt.Rayman origins

Vroeger speelden mijn broer en ik heel vaak Rayman Origins op de computer. Alleen kwamen we nooit verder op een bepaald stuk (Dit probleem had ik wel vaker met spellen). Toen ik zag dat ze deze game ook voor de Wii hadden wilde ik hem gelijk hebben! Gewoon heel nostalgisch om te hebben en te spelen.

Harry potter

Ik ben een die-hard Harry Potter fan als je dat nog niet wist en ik zou wel heel graag een Harry Potter game voor de Wii willen hebben. Ik moet eerlijk zeggen dat de Harry potter games er niet echt heel erg mooi of amazing uitzien. Daarentegen kan je wel rondlopen door Hogwarts en in sommige delen kan je zelfs lessen volgen. Dat maakt een hoop goed! Er zijn vier delen: Harry Potter and the order of the phoenix, Harry Potter and the halfblood prince, Harry Potter and the deathly hallows en Harry Potter and the deathly hallows 2. Ik weet niet zo heel erg goed welk deel ik zou willen hebben, maar van wat ik tot nu toe gezien heb ziet The halfblood prince er het leukste uit!

Michael Jackson the experience

Na lang zoeken kwam ik ineens dit spel tegen! Mijn favoriete Wii game is Just dance en ook ben ik groot fan van Michael Jackson. Dit is een dream come true! Je kan kiezen tussen easy, medium en hard, maar in de video’s die ik op Youtube gezien heb zien de dansjes er echt heel erg moeilijk uit. Het lijkt me echt geweldig om dit spel te spelen!

Alle spellen die ik genoemd heb vandaag zijn op marktplaats al te koop vanaf 10 euro en Michael jackson the experience zelfs voor maar 5 euro. Soms kan je ze zelfs bij mensen gratis ophalen. Andere spellen die ik ook nog graag zou willen zijn: Super Smash bros. brawl, Tomb raider (Ook nostalgisch voor mij) en Epic Mickey. Ook heb ik Mario kart niet en dat is eigenlijk ook wel een klassieker die je moet hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *