Wishlist

IMG_3148

Ik geef mijn geld niet zo vaak uit aan grote dingen. Niet omdat ik ze niet wil, maar omdat ik het ‘te duur’ vind. Ik vind al gauw iets duur. Daarom koop ik liever allemaal budget dingen, dan iets wat ik al een lange tijd wil. Vanaf nu ga ik proberen om te sparen voor dingen die ik al heel lang wil kopen, maar te duur vond. Ook zijn er een paar dingen die ik al heel lang wil, maar nooit heb gekocht omdat ik niet de goede kon vinden. Deze producten wil ik dus al een lange tijd kopen, maar ik geef steeds mijn geld uit aan andere dingen of ik kon ze niet vinden.

Yoga mat

Yogamatten_6mm_inner

Ik doe nu een jaar aan yoga en ik heb nog steeds geen echte goede yoga mat. Vaak zijn ze rond de 30 euro en dan vind ik gewoon een beetje veel. Ik gebruik nu een sportmatje die van mijn broer is, maar ik merk dat ik vaak weg glij en dat is niet echt handig. Op sportbay.nl vond ik yoga matten van rond de 10 euro! Ik denk dat ik er daar een ga bestellen. Ik vind alleen de kleuren van yoga matten nooit zo mooi. Sowieso van sportkleding en sportspullen vind ik de kleuren niet zo leuk. Ik denk dat ik maar voor een paarse ga.

Nike Roshe runs

HD_0000098535_182213_09

Ik wil sinds de zomer al Nike Roshe runs. Ik liep heel vroeger nog wel eens op sneakers, maar nu zijn mijn All Stars de enige sneakers die ik nog heb. All Stars lopen niet zo heel erg geweldig. Zoals jullie weten wandel ik bijna elk weekend en dan minstens anderhalf uur. Het lijkt me dus best een slim idee om een keer goede wandelschoenen te kopen. Iedereen die ze heeft zegt dat ze echt heerlijk lopen. Ik heb ze gewoon nodig, dus dan heb ik er wel 100 euro voor over. Nu is er 1 probleem, ze zijn overal uitverkocht mehh. Dus als iemand weet waar ze ze nog hebben, laat het me weten!

Real techniques kwasten

RTE-01403-3

Ik wil al sinds ik voor het eerst iets hoorde over deze kwasten ze hebben. Ik gebruik nu kwasten van ELF, Catrice en Essence. Deze werken opzich goed, maar ik wil vooral een goede kwast hebben voor mijn BB cream. Germaine heeft de Core collection set. Ik denk dat ik deze ook ga bestellen. Ze lijken me zo fijn! En zo duur zijn ze niet eens.

Beauty Pillow

download

Echt al jaren wil ik een Beauty Pillow, maar toch heb ik er nog geen een gekocht. Je haar wordt door dit kussen een stuk minder vet. Ook moet het goed voor je huid zijn. Het kussen zorgt ook voor verkoeling tijdens het slapen. Toen ik dat las wilde ik hem helemaal! Ik heb het namelijk snel warm ’s nachts. Ze zijn 20 euro en bij verschillende webshops te kopen. Ik denk dat ik gewoon voor een witte zou gaan.

Goede stiften/fijnliner voor mijn volwassen kleurboek

stabilo-point-88-fineliners-wallet-of-25

Al een tijdje heb ik niet meer gekleurd in mijn kleurboek voor volwassenen. Dit komt omdat ik het niet mooi vind met stiften en kleurpotloden. Ik heb op internet gezocht wat het fijnste is om te gebruiken en toen kwam ik op die van stabilo en die zijn 20 euro. Vind ik een beetje veel voor een paar stiften. Alicia zei van de week tegen me dat ze zulke ook gewoon bij de Hema hebben. Volgende keer als ik in de stad ben ga ik daar even kijken.

Geurkaars bath & body Works

bath-and-body-works-driepits-geurkaars-japanese-ch

Ik ben gek op geurkaarsen. Bath & body Works kon je eerst alleen maar via het internet verkrijgen, maar in Rotterdam zit een winkeltje wat het verkoopt. Dit vertelde Germaine me! Ik ben er nog nooit geweest, maar de volgende keer als ik in Rotterdam ben neem ik een kijkje.

Een simpel zwart jurkje

55878871-04

Gewoon een normaal zwart simpel jurkje. Niet zo moeilijk te vinden zou je denken. Blijkbaar wel voor mij dus. Ik denk omdat ik het graag wil passen, omdat ze soms nogal kort kunnen zijn of raar kunnen vallen. Volgende keer als ik er een zie neem ik hem gelijk mee! Ik vind dit soort jurkjes namelijk handig voor feestjes en verjaardagen. Je kunt ze casual dragen, maar ook chic met sieraden en dergelijke.

T-shirt dress

00097546-01

 

Vooral die van Brandy Melville vind ik heel erg mooi. Ik zag deze bij Forever21 op de site, misschien ga ik die wel bestellen. Een T-shirt dress lijkt me zo makkelijk te dragen. Ik wil meer leggings dragen, dus gewoon een zwarte legging eronder, leuke laarsjes en klaar! Ook heb ik niets met een streep in mijn kast liggen. Ik vond strepen vroeger niet zo leuk, maar nu vind ik het steeds leuker als ik het bij andere zie! Wel dan alleen zwart witte strepen.

Lush zeepje

porridge-zeep-500x500

Ik gebruik vaak een Zwitsal zeepje onder de douche. Ik weet dat veel mensen dit niet fijn vinden, omdat het hun huid uitdroogt. Ik heb hier helemaal geen last van en vind het juist fijn. Die van Lush lijken me echt heerlijk en ook de volgende keer als ik in Rotterdam ben ga ik even neuzen tussen de zeepjes.

Tartan sjaal

sjaal

 

Deze sjaal vind ik zo mooi!! Ik heb ze tot nu toe alleen bij de Newlook gezien en die waren rond de 18 euro en dat vind ik echt een beetje te duur. Toen later zag ik ook dat ze ze bij de Primark hadden, maar toen ik ging zag ik ze niet jammer genoeg. Ik weet dat het al het einde van de winter is, maar zo’n sjaal blijf je toch jarenlang nog dragen! Ik vind vooral zo’n groene mooi en een blauwe vind ik er ook gaaf uitzien!

Ik ga mijn best doen om vanaf nu eerst dingen van dit lijstje te kopen. Ik ben al goed begonnen, want ik heb net gelijk al een bestelling gedaan!

Wat staat er al heel lang op jullie wishlist?4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *