Zomer shoplog! – o.a Bershka, H&M en New Yorker

Bershka

Volgende maand ga ik op vakantie en ik had nog wel een aantal zomerkleding nodig en ging ik dus shoppen! Ik ben goed geslaagd deze keer. Ik heb onder andere geshopt bij de Bershka, H&M en New Yorker. Ik heb deze keer alleen maar kleding gekocht, wat ook een wonder is!

Bij de H&M kocht ik eindelijk weer eens een zomerjurkje! Ik draag eigenlijk nooit jurkjes of rokjes en heb ook maar 1 zomerjurkje, dus ik kon er nog wel een gebruiken. Ik had dit jurkje al op de site gezien en toen hadden ze hem ook in de stad gelukkig. Hij staat zo schattig! Super leuk met witte Vans. En hij is niet te kort! Het jurkje was €14,99 Ook had ik echt hoognodig sandalen nodig, want vorig jaar zijn mijn sandalen stuk gegaan. Waarschijnlijk loop ik toch vaak op mijn Vans of Allstars, maar het is toch handig om ook een paar sandalen te hebben. De sandalen waren €9,99

Bij de Newyorker kocht ik twee shirtjes! Ik had ook een paar shirtjes nodig. Als eerste zag ik dit schattige hempje met rood witte strepen en wat het shirtje vooral leuk maakt is het embleempje onderaan het shirt. Daaropt staat ‘It’s the little things in life’. Super schattig. Van achteren heeft het shirt een soort van kleine split. Het shirtje was maar €6,95. Ook kocht ik dit groene shirtje. Ik vind de trend met van dit soort bloemenembleem zo leuk dat ik hem wel moest meenemen! Het shirt was €7,95.

Ook heb ik al jaren maar één zonnebril, die trouwens we heel goed en fijn is. Maar voor de afwisseling is het toch wel fijn als je er twee hebt. Ik kocht deze voor €12,95 bij de Six. Ik vond vooral de gekleurde glazen heel leuk!

bershka bershka

Als laatste ging ik nog naar de Bershka. Vroeger ging ik best vaak naar de Bershka, maar ineens waren de maten heel raar daar en hadden ze ook geen leuke dingen meer. Totdat ik even op de site ging kijken en toen zag ik best veel leuke dingen! Ik had echt hoognodig een nieuw wit shirt nodig en nam deze mee voor €7,99. Ook heb ik maar 1 goed spijkerbroekje en ik zocht al jaren een broekje zoals deze. Een highwaisted vintage shortje! Hij was maar€19,99.

 

 

2 Comments

  1. Onwijs leuk jurkje! Ik heb nu ook de behoefte om te gaan shoppen! Ik vind dat trouwens ook, dat die maten bij de bershka onwijs raar zijn, is de laatste tijd ook zo bij de zara. De ene keer pas je in een S en de andere keer heb je een L nodig, zo maf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *