Zomer shoplog! o.a Urban Outfitters en Kiko

urban outfitters

Afgelopen donderdag ging ik weer eens shoppen in Rotterdam. Ik had een paar items nodig voor de zomer, onder andere een nieuwe zonnebril en wat zomer topjes. Ook had ik de zaterdag  daarna een familiefeest en daar wilde ik ook nog een leuk jurkje voor vinden!

Ik zal jullie eerst laten zien wat ik naast kleding gekocht heb. Als eerste kocht ik deze leuke zonnebril van Monki voor maar een tientje! Ik ben heel kieskeurig met zonnebrillen, maar precies zo’n model zonnebril zocht ik nog. Bij de Kiko kocht ik de Kiko BB cream die ik dagelijks gebruik, maar dan in één tintje donkerder. Ook kocht ik de Kiko luxurious lashes waterproof mascara en dat is echt de eerste mascara die ik fijn vind van de Kiko. De mascara was €7,20. Ik wilde heel graag de Body yoghurts van The body shop proberen, dus die kocht ik ook nog in de geur Almond milk voor 10 euro.

Ik wilde al heel lang een broek van de Urban Outfitters en nu heb ik er eindelijk één gekocht. Het is de BDG highwaisted mom jeans en hij was €55. Bij de H&M kocht ik deze keer alleen dit leuke luchtige shortje. Ik vond de H&M nogal tegenvallen.. Dit shortje vond ik heel leuk met de groene blaadjes en ook valt hij highwaisted én er zitten zakken in! Het shortje was €9,99.

Toen kocht ik nog 2 T-shirts. Als eerste dit witte shirt van de Topshop met gekleurde streepjes en “good times”. Dit shirt was 20 euro. Bij de Pull & Bear zag ik dit shirt en die kon ik echt niet laten liggen voor €9,99. Ik ben namelijk gek op guacamole!

Voor de rest kocht ik bij de Pull & Bear nog dit super vrolijke blousje voor €17,99. Hij valt een klein beetje cropped en de achterkant is ietsje langer dan de voorkant, maar met een highwaisted broek zie je net geen buik!

Ook kocht ik nog deze onwijs leuke crème trui met gele, groene, zwarte en rode strepen én met capuchon. Deze trui zit onwijs lekker. Echt heerlijk om aan te trekken op iets koudere zomeravonden in Zweden dacht ik zo! Deze trui was €15,99

Als laatste kocht ik dit super leuke groene jurkje bij de Pull&Bear. Hij was €17,99 en hij valt heel mooi! Dit jurkje had ik ook aan naar het familiefeest afgelopen vrijdag.

Ik ben helaas nog steeds niet geslaagd voor een spijkerjasje en een badpak, maar ik kom sowieso zo wel de zomer door!

Wat was jouw laatste aankoop?

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *