Zomer tag!

Zomer tag

Ik ga bijna op vakantie en het is ook over een week officieel zomer en daarom leek het mij wel leuk om een zomer tag te doen!

Wat is het ultieme zomergevoel?

Het ultieme zomergevoel is voor mij dan toch de eerst stranddag. Zo heerlijk vind ik dat altijd! We gaan altijd naar de Maasvlakte, daar mogen hondjes en daar is het ook niet zo druk als bijvoorbeeld op Hoek van Holland. En dan al helemaal de eerste duik in de zee! Een paar weken terug waren de eerste zomerdagen al en toen was het water eigenlijk te koud, maar ik kon het niet laten om toch even onder te dompelen.

Van welke zomerse temperaturen houd je?
Is verschillend denk ik. Rond de 25 graden is het fijnst, maar dan wel als ik ergens buiten en bij water kan zitten. Anders liever toch misschien wat kouder. Vind het al snel te warm worden en al helemaal binnen. Een dagje weg als het boven de 25 graden is vind ik toch vaak te warm.

Wat is je favoriete zomervakantie herinnering?
Dat is een moeilijker zeg! Ik denk dan vorig jaar in Italië. We liepen toen een stuk naar een waterval en dat vond ik toch wel heel erg gaaf. Ook 3 jaar terug had ik een hele leuke vakantie. Ik ging toen naar Tsjechië met mijn ouders en nam ook een vriendin mee. Heel die vakantie hadden we heerlijk weer!

Thuis blijven of op vakantie gaan?
Op vakantie gaan natuurlijk! Wie wilt er nou thuis zitten? Zeker als het warm weer is haat ik het om thuis te zitten. Wel vind ik ook altijd het thuiskomen weer lekker na een vakantie.IMG_3955

Waar denk je aan bij het woord ‘zomer’?
Het strand of water denk ik. Ik ben gek op zwemmen. Het liefst zwem ik in een meer, omdat dat vaak wat warmer is.

In de zomer maak je mij gelukkig met..
Een heerlijke temperatuur bij een meertje! Fijnste wat er is. Ik zou willen dat ik dan ook goed kon lezen, maar ook op het strand kan ik dan niet zo fijn lezen.

Favoriete zomerse uitstapjes?
Ik heb niet echt zomerse uitstapjes. Wel vind ik het leuk om in de zomer naar Delft te gaan en gewoon naar het strand of een meer.

In de zomer kan ik niet zonder..

Mijn hoed! Elk jaar draag ik mijn hoed en neem ik hem overal mee naartoe. De beste bescherming tegen een zonnesteek en sowieso heb ik het altijd minder warm met een hoed op! Ook beschermt het mijn gezicht en nek tegen de zon.

IMG_3631

Beste zomerbestemming?
Eerlijk gezegd ben ik niet zo van de echte strandvakanties/landen. Als ik moet kiezen denk ik italië. Je hebt er een heleboel mooie meren, maar er is ook genoeg te doen! Zoals winkelen in een leuke stad of iets mooist bezichtigen zoals een waterval.

Het lekkerste zomerse gerecht?
Ik denk dan een simpele salade. Ik eet het liefst salade in de zomer en mijn favoriet is dan de pesto penne salade van Sonja Bakker. Die is zo lekker!

Wat zijn je zomerplannen?
Ik ga met mijn ouders met een camper naar Zweden (en misschien Noorwegen). Ik wilde al heel lang heel graag naar Scandinavië en mijn ouders wilden al heel lang een keer met een camper weg. Er wordt vaak aangeraden om met een camper naar Zweden te gaan, omdat er heel veel te zien is. Ik ben zo benieuwd! Kan niet geloven dat we er nu toch echt heen gaan. Ik heb vroeger wel gecampeerd met een tourcaravan, maar dat is alweer 10 jaar geleden.  Een camper is toch weer iets anders, maar voor mijn gevoel ook luxer. We hebben bijvoorbeeld gewoon een toilet en een douche! Kan niet wachten om te gaan.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *