Zomer wishlist shoplog! H&M, Pull & Bear en C&A.

Zomer wishlist shoplog

Laatst maakte ik een zomer wishlist en sindsdien ben ik 3 keer wezen shoppen. Ik heb dit dus niet allemaal in één keer gekocht. Ik heb zeker goed geslaagd en heb bijna alles wat er op mijn wishlist stond. Onder andere vandaag een zomer wishlist shoplog van H&M, Pull & Bear en C&A.

bikini

Bikini Hunkemöller

Ik moest hoognodig een goede bikini hebben. Ik heb al een lastige bh maat, dus een goede bikini vinden is ook heel lastig. Ik heb een uur lang bikini’s gepast bij de Hunkemöller. Maar door hun hulp daar heb ik wel voor het eerst een goede bikini gevonden! Het is full cup bikini. Daar is lastig een mooie foto van te maken, daarom heb ik de foto van de Hunkemöller site gebruikt. Ik ben zo blij hiermee! Hij zit lekker en de kleuren zijn lekker vrolijk.

Hunkemöller bikinitop €29,99

Hunkemöller bikinislip €15,99

goedpullandbear

Pull & Bear

Diezelfde dag was ik ook naar de Pull & Bear geweest, waar ik altijd wel slaag! Eerst zag ik het eerste shirtje wat echt een shirtje voor mij is. Ook kocht ik er het shirt met ‘eat pasta run fasta’. Ik vind dat shirt zo leuk! Heel grappig als ik aan het hardlopen ben. Ook kocht ik nog teenslippers bij de Forever21, omdat we met een camper op vakantie gaan. We hebben een douche in de camper, maar weet niet hoe fijn die is. Misschien ga ik wel af en toe op de campings douchen en dan vind ik het altijd wel hygiënisch om met teenslippers aan te douchen.

Pull & Bear vibe topje €12,99

Pull & Bear ‘eat pasta run fasta’ topje €9,99

Forever21 teenslippers €3

goedblousen

Overhemden H&M

Op mijn zomer wishlist stond ook een witte blouse en toen ik een dagje naar delft ging kwam ik deze blouse in het wit tegen en nam hem gelijk mee! Nog geen week later ging ik even de stad in en toen kocht ik dezelfde blouse in het groen. Deze overhemden zijn zo fijn! Ze zijn heel luchtig en zitten een beetje wijd. Heel leuk voor op een spijkershort!

H&M Katoenen overhemdblouse €9,99

goedbroekjeshempje

Shorts en een shirtje

In delft kocht ik ook nog een spijkershort bij de H&M. Ik had er echt één nodig, want heb er nog maar één die goed zit. Deze is lekker stretch en zit heerlijk! Bij de C&A kocht ik dit onwijs leuke shortje! Ik houd van dit soort shortjes en draag ze graag in de zomer. Bij de H&M kocht ik ook nog een simpel racerback singlet in het zwart, want die had ik ook nog nodig.

H&M Denim short €14,99

C&A katoenen short €9,99 (Kan hem niet vinden op de site)

H&M zwart singlet €4,99

goedschriftenboek

Boeken en een notitieboekje

Natuurlijk moest ik ook nog boeken kopen voordat ik vakantie ga! Ik bestelde The summer i turned pretty trilogie van Jenny Han bij bol.com. Ik heb To all the boys i’ve loved before gelezen en dat vond ik een onwijs leuk boek van Jenny. Ook bestelde ik bij bookdepository nog PS. I still  love you, Amy & roger’s epic detour en Scarlet, maar die zijn nog niet binnen. Ik denk dat ik met die boeken de zomer wel door kom. Ook kocht ik bij de Hema nog dit onwijs schattige notitieboekje met konijntjes erop! Ik vind het altijd fijn om een notitieboekje mee te nemen op vakantie, zodat ik bijvoorbeeld ideeën voor mijn blog kan opschrijven of andere dingen.

Bol.com the summer i turned pretty trilogie €12,25

Bookdepository PS. I still love you €6,57

Bookdepository Amy & Roger’s epic detour €6,64

Bookdepository Scarlet €8,10

(Prijzen van de boeken veranderen vaak)

Hema notitieboekje €1,50

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *