Zweden camper vakantie dag 7, 8, 9 en 10

Zweden camper vakantie dag 7,8,9 en 10

Alweer het derde verslagje van mijn Zweden camper vakantie! Deze keer hebben we veel gezwommen en maakten we een super mooie wandeling van 6 km!
Zweden camper vakantie dag 7

Vandaag waren we best vroeg wakker en hebben we heerlijk 2 uur in de zon gezeten en heb ik natuurlijk een beetje gelezen. Daarna zijn we wezen zwemmen in het meer. Echt een super lekker meer! Alleen de stenen waren heel glad, maar gelukkig hadden we waterschoentjes.  We hebben er ongeveer een uurtje gezeten en toen gingen we weer naar de camper. ‘S avonds maakten we nog een wandeling en zagen we een kleine kikker.

IMG_5054

IMG_5001

IMG_5010

IMG_5021

Zweden camper vakantie dag 8

Vandaag maakten we een lange wandeling van 2 uur. Je ging echt de bossen in en over ruige paden. Elke 5 minuten was de natuur weer een beetje anders. Het was super mooi, maar het was best benauwd. Helaas weer geen elanden gespot. ‘S middags waren we moe van het wandelen en ging het ook nog een regenen.

IMG_5036

IMG_5037

IMG_5044

Zweden camper vakantie dag 9

Vandaag reden we weer naar een nieuwe camping. We reden naar camping Grasmarken. Ik heb heel de weg geslapen, want ik voelde me niet zo goed. We kwamen langs een ‘Grote’ stad Sunne en daar hebben we even boodschappen gedaan. De camping is aardig rustig. Het werd opeens een stuk kouder en toen zijn we even een uurtje gaan lopen.

IMG_5081

IMG_5071

Zweden camper vakantie dag 10

Vandaag zijn we even naar het dorpje geweest. Waar eigenlijk alleen een schooltje en een supermarkt was. Maar er was ook nog een mooie kerk! Daarna zijn we een wandeling om het meer gaan maken. Toen we terug kwamen was het toch wel een beetje warm geworden. Toen hebben we wraps gemaakt en die meegenomen naar het meertje en daar hebben we de rest van de dag gezeten.
IMG_5098

IMG_5103

IMG_5107

IMG_5132

IMG_5134

Lees de vier delen van de camper reis in Zweden.

Deel 1 camper reis Zweden
Deel 2 Camper reis Zweden
Deel 3 daar bent u nu
Deel 4 camper reis Zweden

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *